Referenser

Smartpipe referenssi Hilton hotelli

Ett livligt flygplatshotell hittade ett effektivt sätt att eliminera luktproblemen i toalettanläggningarna. Rörledningarna var under tung belastning på grund av högt besökarantal. SmartPipe-systemets underhållsmetod observerades ha omedelbar effekt på problemet – luktproblemen avlägsnades och har inte återvänt sedan dess. Lösningen upprätthåller rörledningarna under natten. Hotellet, som har belönats det nordiska miljömärket, uppskattar produkternas förebyggande och miljövänliga natur.

Hotel Hilton Helsinki Airport hittade en miljövänlig lösning till avloppsproblem.

Smartpipe referenssi Ravintola Löyly

Restaurang Löyly i Helsingfors introducerade underhållsmetoden SmartPipe System på grund av luktproblem. Den mikrobiologiska lösningen håller rörledningarna rena och löser upp blockeringar i fettfällor, vilket resulterar i mindre frekventa avfallshanteringsrutiner. Det finskt designade SmartPipe-systemet erbjöd en innovativ, miljövänlig och lättinstallerbar lösning för att avlägsna fastighetens svårigheter.

 

Restaurang Löyly håller sin fettavskiljare och sina avloppsrör rena med Biotroop.

smartpipe-referenssit-asoy-pursimiehenkatu

Ett bostadsföretag introducerade SmartPipe System rörledningsservicet. Efter en kartläggning av rörledningarna kunde man antyda att rören drabbades av hög belastning. Det automatiska doseringssystemet installerades varefter den inför en mikrobiologisk lösning i rörledningarna. Mikroberna konsumerar det organiska avfallet och skapar en biofilm för att skydda sig själva och ytorna från framtida avfallssansamlingar. Genom att maximera rörledningarnas livscykel minskar fastighetens underhållskostnaderna dramatiskt.

 

Bostadsaktiebolaget As Oy Pursimiehenkatu 11 i Helsingfors sköt upp sin stamrenovering med hjälp av SmartPipe.

Våra kunder