SmartPipen kansainvälistyminen vauhdissa

SmartPipen kansainvälistyminen vauhdissa

SmartPipe kansainvälistyy

SmartPipe System Oy on kesän aikana solminut useita uusia sopimuksia ulkomaisten yhteistyökumppanien kanssa.
-Olemme viime aikoina varsinaisten kansainvälisten sopimuksien lisäksi tehneet paljon eri toimenpiteitä, joita vaaditaan onnistuneiden vientitoimintojen käynnistymiseksi. Näitä ovat tuotteiden paikallinen rekisteröiminen, huomioiden samalla kohdemaan etikettivaatimukset sekä konseptiimme liittyvä tukimateriaali, kertoo kehitysjohtaja Mikko Eskola SmartPipelta.

-Loogisia laajentumissuuntiamme ovat toki kaikki Pohjoismaat, mutta niiden lisäksi SmartPipe- konseptia viedään jo vauhdilla eteenpäin myös Arabiemiraateissa, Baltiassa sekä Unkarissa. Jokaisen maan kohdalla laadukkaat tuotteet, selkeä konsepti ja pohjoismaisuus toki kantavat hyvin mutta markkinan erityispiirteet pitää huomioida tarkasti, jotta etabloituminen onnistuu. Tämän lisäksi tarvitaan hyvät kumppanuus- ja jälleenmyyntiverkostot, jotka olemme viime viikkoina saaneet hyvin käynnistettyä. Vain paikallinen toimija voi oikeasti tuntea markkinan ja paikalliset toimintamallit, Eskola jatkaa.

-Olemme hienosti saavuttaneet lyhyessä ajassa ulkomaiset sopimustavoitteemme tälle vuodelle ja nyt on tärkeää keskittyä näiden uusien kumppanien tukemiseen. Tätä kautta keskipitkällä tähtäimellä saavutamme myös asettamiamme liiketoiminnallisia tavoitteita, toteaa SmartPipen toimitusjohtaja Esa Kumpu.

Lue lisää meistä