SmartPipe System

SmartPipe System

Ympäristöystävällinen putkistojen kunnossapitopalvelu

 

Autamme asiakkaitamme pitämään viemärit, rasvanerotuskaivot ja pisuaarit toiminnassa ainutlaatuisen palvelukonseptimme ja teknologiamme avulla. Pystymme tehokkaasti poistamaan asiakkaidemme putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomaan selvää säästöä toimintavarmuudella. Olemme kehittäneet kiinteistöjä varten kokonaisvaltaisen putkistojen kunnossapitopalvelun, joka sisältää kaikki putkistojen hoitotoimenpiteet ennaltaehkäisevästi – ympäristöystävällisesti toteutettuna

 

SmartPipe System Oy on suomalainen putkistoihin erikoistunut kasvuyritys, joka palvelee yrityksiä ja kiinteistöjä ympäristöystävällisellä putkistojen kunnossapitopalvelullaan. Hyödynnämme tuotteissamme luonnollista mikrobipohjaista putkistojen hoitoainetta, joka perustuu eläviin mikrobeihin. Se on ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukainen suomalainen mikrobiologinen tuoteinnovaatio.

 

Haluamme tukea asiakasyritystemme häiriötöntä liiketoimintaa ja parantaa heidän työntekijöidensä työskentelyolosuhteita. Tavoitteemme on tarjota henkilökohtaisesti kokonaisvaltaista palvelua ja tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Toimintatapamme on hyvin asiakaskeskeinen ja olemme toimintakulttuurissamme sitoutuneet eettisiin, läpinäkyviin ja rehellisiin toimintatapoihin.

 

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Olemme sitoutuneet tuotteissamme ja palveluissamme edistämään ympäristön hyvinvointia ja olla osaltamme rakentamassa kestävämpää tapaa tehdä liiketoimintaa, mitä tulee putkistoihin ja niiden hyvinvointiin. Kestäville periaatteille pohjautuva ajattelumme kattaa koko yrityksemme toiminnan aina tuotteiden valmistuksesta niiden jakeluun ja toimipisteiden jätteiden kierrätykseen. Ympäristötietoisuus on osa kaikkea toimintaamme.

Ympäristö

Vihreät arvot

Vastuullisuus

Elinkaaren hallinta

Ympäristö

Vastuullisuus

Vihreät arvot

Elinkaaren hallinta

Miksi valita meidät?

Annostelemalla toimivaa mikrobikantaa optimoidusti ja älykkäästi, oikein aikavälein oikeaan annostelupaikkaan, emme voi muuta kuin onnistua.

Pystymme lupaamaan, että vain muutamissa viikoissa tukokset ovat vain haiseva muisto.

Meiltä saat aidosti palvelua ja seuraamme viemäreidesi tilannetta kuukausittain kunnossapitotoimenpiteiden yhteydessä.

Tarjoamme riskittömän tavan lähteä yhteistyöhön kanssamme. Pystyt pilottisopimuksella todentamaan palvelulupauksemme tukoksettomista ja hajuttomista viemäreistä.

Kuvaamme viemärit tarvittaessa pilottikauden alussa ja lopussa, jotta pystyt todentamaan omin silmin yhteistyömme vaikutuksen.

Pystymme eliminoimaan viemäreiden tuoman liiketoimintariskin.

Tuomme myös selvää säästöä vähentämällä tukoksista johtuvia katkoksia ja harventamalla rasvanerotuskaivon tyhjennyskertoja.