SmartPipe ja Swetex yhteistyöhön

SmartPipe ja Swetex yhteistyöhön

SmartPipe System Oy laajentaa kaupallista toimintaansa ja on tehnyt 7.10.2021 kaupallisen sopimuksen Swetex Produkter Ab: n kanssa. Västeråsissa sijaitseva yritys aloittaa uuden tytäryhtiönsä kautta SmartPipen ekologisen putkistonhoitopalvelun myynnin kotimarkkinoillaan.

-Ruotsi on perinteisesti ollut eturintamassa ympäristöystävällisissä tuoteratkaisuissa ja olemme aktiivisesti seuranneet SmartPipen nopeaa kasvutarinaa. Olemme erityisen iloisia siitä, että voimme nyt olla osa tätä menestystarinaa kotimarkkinoillamme. Laajan asiakasverkostomme, teknisen palvelumme ja logistiikkamme ansiosta pystymme palvelemaan kaikkia nykyisiä ja tulevia SmartPipe -asiakkaita, sanoo Daniel Nykvist Swetex Produkter Ab: n perustaja ja toimitusjohtaja.

-Ruotsi oli meille seuraava looginen askel laajentumisstrategiassamme ja ennaltaehkäisevää putkistojen kunnossapitoa arvostetaan myös näillä markkinoilla, sanoo kehitysjohtaja Mikko Eskola SmartPipelta. -Voimme pidentää kiinteistöjen monimutkaisia ​​korjaustarpeita vuosiksi unohtamatta satoja ruokapalveluyrityksiä yksin Tukholman alueella. Useimmat ruokapalveluyritykset taistelevat viemärien rasva- ja öljyongelmien kanssa ja me autamme ratkaisemaan ne ympäristöystävällisesti ja kestävästi, Eskola toteaa.