Referenssit

Smartpipe referenssi Hilton hotelli

Vilkas lentokenttähotelli löysi tehokkaan ratkaisun epämiellyttävän hajun poistamiseksi wc-tiloista. Suuret päivittäiset kävijämäärät merkitsevät kovaa kuormitusta viemäreille. SmartPipen bakteeripohjainen putkenhoitomenetelmä vaikutti nopeasti, hajut hävisivät ja ovat pysyneet poissa. Yöksi putkistoihin kaadettava aine sekä puhdistaa että hoitaa putkia. Joutsenmerkitty hotelli arvostaa myös tuotteen ekologisuutta ja pienempää ympäristökuormitusta.

 

Hilton Helsinki Airport –hotelli löysi toimivan ja ekologisen ratkaisun viemäriongelmaan

Smartpipe referenssi Ravintola Löyly

Löyly otti käyttöön SmartPipen bakteeripohjaisen putkiston hoitomenetelmän, kun ravintolan sisääntulon edustalla ilmeni kiusallinen hajuhaitta. Mikrobiliuos pitää viemärit puhtaana ja rasvakaivon tyhjennysväli harvenee. Suomessa valmistettu Biotroop-putkenhoitoaine hajottaa rasvaa, hoitaa putkistoja ja on ympäristöystävällinen valinta luonnollisen prosessinsa ansiosta.

 

Ravintola Löylyn rasvakaivo ja viemäriputkisto pysyvät puhtaina Biotroopin avulla

smartpipe-referenssit-asoy-pursimiehenkatu

Taloyhtiö päätti kokeilla SmartPipen tarjoamaa bakteeripohjaista putkenhoitomenetelmää. 1930-luvulla rakennetun talon putkistot videokuvattiin ja putket todettiin kuormittuneiksi. Nyt automaattinen annostelija syöttää putkistoon mikrobiliuosta, joka poistaa kaiken orgaanisen jätteen ja muodostaa suojaavan kalvon putkien pintaan pitäen ne puhtaina. Kiinteistön huoltokulut pienenevät ja putkiston elinkaari saadaan maksimoitua.

 

Helsingissä sijaitseva As Oy Pursimiehenkatu 11 siirsi SmartPipen putkenhoitomenetelmällä putkiremontin hamaan tulevaisuuteen

Asiakkaitamme