Ratkaisut putkistonhoitoon

Autamme yritystäsi pitämään putkistot puhtaina, vetävinä ja hajuttomina. Palvelumme avulla yrityksesi putkisto- ja jätevesijärjestelmä pysyy toimintakuntoisena ja sen käyttöikä pitenee merkittävästi.

Autamme yritystäsi pitämään putkistot puhtaina, vetävinä ja hajuttomina. Palvelumme avulla yrityksesi putkisto- ja jätevesijärjestelmä pysyy toimintakuntoisena ja sen käyttöikä pitenee merkittävästi.

Ravintoloiden putkistonhoito

Autamme ravintoloita pitämään putkistot toiminnassa ja hajuhaitoista vapaina. Turvaamme häiriöttömän liiketoiminnan ja paremmat työskentelyolosuhteet työntekijöille.

Liikekiinteistöjen putkistonhoito

Ainutlaatuinen palvelukonseptimme ja teknologiamme pitää putkistot toimintakunnossa. Poistamme tehokkaasti putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomme selvää säästöä toimintavarmuudella.

Taloyhtiöiden putkistonhoito

Autamme maksimoimaan taloyhtiöiden putkistojen eliniän, poistamaan tukokset ja hajuhaitat, sekä tuomaan asumismukavuutta toimintavarmuudella.

Palvelumallimme on yksinkertainen:

smartpipe-ikoni-1

Putkiston ja rasvanerotuksen kartoitus

smartpipe-ikoni-2

Palvelusopimuksen tekeminen

smartpipe-ikoni-3

Annostelulaitteen asennus

smartpipe-ikoni-4

Määräaikaiset huoltotoimet ja säännöllinen kuvaus

Miksi valita meidät?

Annostelemalla toimivaa mikrobikantaa optimoidusti ja älykkäästi, oikein aikavälein oikeaan annostelupaikkaan, emme voi muuta kuin onnistua.

Pystymme lupaamaan, että vain muutamissa viikoissa tukokset ovat vain haiseva muisto.

Meiltä saat aidosti palvelua ja seuraamme viemäreidesi tilannetta kuukausittain kunnossapitotoimenpiteiden yhteydessä.

Tarjoamme riskittömän tavan lähteä yhteistyöhön kanssamme. Pystyt pilottisopimuksella todentamaan palvelulupauksemme tukoksettomista ja hajuttomista viemäreistä.

Kuvaamme tarvittaessa viemärit pilottikauden alussa ja lopussa, jotta pystyt todentamaan omin silmin yhteistyömme vaikutuksen.

Pystymme eliminoimaan viemäreiden tuoman liiketoimintariskin.

Tuomme myös selvää säästöä vähentämällä tukoksista johtuvia katkoksia ja harventamalla rasvanerotuskaivon tyhjennyskertoja.

Näin saat palvelumme käyttöösi

kartoitus

Asiakkaan tarpeiden ja arvostusten kartoitus

ratkaisuehdotus

Ratkaisuehdotuksen laatiminen ja yhteinen arviointi

sopimus

Päätös projektin toteuttamisesta

Pyydä kunnossapito­palvelustamme tarjous lomakkeella