Perhossääskien torjunta

Näin pääset eroon perhossääskistä

Kotimainen mikrobiliuoksemme Biotroop BL-20 poistaa 100 % ympäristöystävällisesti hyönteisten kasvualustan jo viikoissa. Automaattisesti annosteltu liuos poistaa kaiken orgaanisen jätteen ja pidentää putkiston käyttöikää.

drain fly

Asiakkaitamme

Etelärannassa sijaitseva kiinteistö pääsi eroon perhossääskistä

Pahamaineinen perhossääski on Suomessa vauhdilla leviävä ja ikävä vieras. Hyönteinen elää ennen kaikkea likavesissä ja kiinteistöjen viemäriverkostot ovat oivallinen kasvualusta perhossääskelle. Kosteus ja orgaaninen jäte luovat hyönteisille oivalliset lisääntymisolosuhteet.

 

Autoimme Helsingin Etelärannassa sijaitsevaa kiinteistöä huolta aiheuttavan perhossääskiongelman ratkaisemiseksi.

Rakennuksen viemäriverkostoon pesiytyneet hyönteiset olivat levinneet sisätiloihin aiheuttaen ikäviä viihtyvyyshaittoja jo jonkin aikaa. Hajuhaitat ovat olennainen seuraus hyönteisille kelpaavista putkiston olosuhteista. Kiinteistön huollosta vastaavan yrityksen löydettyä meidät kartoitimme tilanteen kuvaamalla putkiston ja asensimme kiinteistön putkistoon automaattiset annostelijat mikrobiliuosta varten.

 

Huoltoteknikkomme käy kohteessa säännöllisesti arvioimassa putkistonhoidon oikean määrän ja raportoi tilanteesta kiinteistön huollosta vastaavalle.

Perhossääskiongelmasta päästiin eroon jo viikoissa

Ihmisten viihtyvyys Etelärannan kiinteistössä parani jo muutaman viikon jälkeen. Hyönteiset katosivat asiakkaamme tiloista ja samalla putkiston muut ongelmat tulivat kartoitetuksi ilman kiinteistöhuollon ylimääräistä työllistämistä. Mikrobiliuoksen käyttö neutralisoi myös putkistosta syntyvät hajuhaitat, jolla oli välitön vaikutus ihmisten viihtyvyyteen rakennuksen tiloissa.

 

”Yhteistyö SmartPipen kanssa oli sujuvaa, ja pääsimme rakennuksen hyönteisongelmasta kivuttomasti jo viikoissa. Mukava lisä on, että SmartPipen automaattiset annostelijat ja huoltopalvelu hoitavat kaiken säästäen kiinteistömme huollon resursseja”, kertoo Etelärannan kiinteistöstä vastaava huoltomies.

perhossaaskien-torjunta

SmartPipe mullistaa putkistonhoidon ympäristöystävällisesti

Sadat asiakkaamme osoittavat, että Smartpipen älykkään ja ekologisen palvelun avulla voi säästää merkittävästi huolto- ja muita liiketoiminnan kustannuksia parantamalla putkiston toimintavarmuutta. Samalla ennaltaehkäisemme ongelmien syntymistä.

 

Orgaanisen jätteen kertyminen putkistoon ja rasvanerotuskaivoihin aiheuttaa monenlaisia ongelmia kuten tukkeumia, hajuhaittoja, rikkivedyn muodostumista ja siten putkiston kunnon heikkenemistä.

 

Vedenkulutusta säästävät ratkaisut aiheuttavat ikäviä lieveilmiöitä putkissa. Seisova vesi ja orgaanisesta jätteestä tukkeutuneet putket luovat ihanteelliset olosuhteet myös hyönteisille, kuten perhossääskille. Julkiset wc-tilat sekä ravintoloiden keittiöt ovat yksi esimerkki, joiden putkistot kaipaavat erityisen paljon hoitoa ja puhdistusta orgaanisestä jätteestä.

Hyönteisongelmista ja tukoksista kärsivät putket vaativat ylimääräisiä huoltoja, esimerkiksi putkien avauksia ja tihentyneitä rasvanerotuskaivojen tyhjennyksiä. Hajuhaitat ovat usein seuraus orgaanista jätettä, kuten rasvaa kerryttäneistä putkista. SmartPipe ratkaisee putkistonhoidon huolet älykkäästi.

 

Palvelumme sopii pienten kohteiden lisäksi vaativiin ja kokoluokaltaan suuriin kohteisiin. Kauppakeskuksissa ja hotelleissa voi olla tarve jopa kymmenille asennettaville annostelijoille useiden keittiöiden ja vedettömien wc-tilojen vuoksi.

 

Asiakkainamme on mm. ravintoloita, asuinkiinteistöjä, kauppakeskuksia, kaupunkeja ja laivoja. Kaikkiin putkistoihin voi kertyä orgaanista jätettä tai muita erilaisia haittoja aiheuttavia ongelmia, joissa voimme auttaa.

 

Putkistonhoidon mullistava liuoksemme koostuu yhdistelmästä erilaisia mikrobikantoja ja jättää jälkeensä ainoastaan vettä sekä hiilidioksidia. Avainlipputuote Biotroop BL-20 käyttää ravinnokseen orgaanista jätettä, ja vähentää jätevesien ympäristökuormitusta pitämällä putket puhtaina, pidentäen samalla niiden elinkaarta.

Smartpipe putkistonhoito taloyhtiöt

Jatkuva huoltopalvelumalli säästää

Palvelumallimme on yksinkertainen ja toimiva. Autamme kiinteistöjä putkistonhoidossa kartoittamalla ja kuvaamalla ensin putkistot, jonka jälkeen aloitamme putkistonhoidon biohajoavalla mikrobiliuoksellamme.

 

Automaattisen annostelupumpun ja kohteessa säännöllisesti käyvän huoltoteknikkomme avulla toimimme kustannustehokkaasti sekä luotettavasti. Arvioimme säännöllisesti mikrobiliuoksen annostelun tarvetta, jotta putkistojen kunnon ylläpito olisi mahdollisimman optimoitua. Kiinteistön viemäriputkiston huolto- ja korjauskulut pienenevät mikrobipohjaisen tuotteemme avulla merkittävästi.

 

Jatkuvan putkistonhoidon avulla viemäristön ongelmien synnyttämät liiketoimintariskit pienenevät ja viihtyvyys kiinteistössä paranee. Mikä parasta, kiinteistöhuollon ei tarvitse raapia päätään tukoksien tai muiden viemärihaittojen vuoksi.

perhossaaskien-torjunta

Tarvitsevatko putkesi puhdistamista?
Anna meidän auttaa

Voit olla yhteydessä suoraan puhelimitse tai sähköpostitse. Halutessasi voit myös täyttää alla olevan yhteystietolomakkeen ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Smart Pipe Systems

Ota yhteyttä:

 

SmartPipe System Oy
myynti
Pekka Ikäheimonen
+358 40 900 0011
pekka.ikaheimonen@smartpipe.fi

Pyydä yhteydenottoa lomakkeella.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.