Vastuullisia asiakkaitamme

Smartpipe referenssi Hilton hotelli

Vilkas lentokenttähotelli löysi tehokkaan ratkaisun epämiellyttävän hajun poistamiseksi wc-tiloista. Suuret päivittäiset kävijämäärät merkitsevät kovaa kuormitusta viemäreille. SmartPipen bakteeripohjainen putkenhoitomenetelmä vaikutti nopeasti, hajut hävisivät ja ovat pysyneet poissa. Yöksi putkistoihin kaadettava aine sekä puhdistaa että hoitaa putkia. Joutsenmerkitty hotelli arvostaa myös tuotteen ekologisuutta ja pienempää ympäristökuormitusta.

 

Hilton Helsinki Airport –hotelli löysi toimivan ja ekologisen ratkaisun viemäriongelmaan

Ravintola Fat Lizardille ympäristöystävällisyys ja laatu ovat tärkeä osa toimintaa, jota yhteistyö SmartPipen kanssa vahvistaa. Aloitimme putkistonhoitopalvelun Otaniemen Ravintola Fat Lizardin kanssa vuonna 2018. Uusi ravintola halusi panostaa toimintavarmuuteensa ennaltaehkäisemällä  putkiston ongelmien syntymistä.  Yhteistyö SmartPipen ja ravintola Fat Lizardin kanssa vahvistuu tulevaisuudessa Herttoniemen ja Kaivopihan ravintoloiden keittiöön asennettavilla annostelijoillamme.

Fat Lizard – SmartPipe huolehtii jatkuvasti liuoksen oikeasta annostelusta, eikä ravintolan henkilökunnan tarvitse osallistua putkiston kunnossapitoon tai kärsiä putkiston häiriöistä
Lue lisää tästä yhteistyöstä

Smartpipe referenssi Ravintola Löyly

Löyly otti käyttöön SmartPipen bakteeripohjaisen putkiston hoitomenetelmän, kun ravintolan sisääntulon edustalla ilmeni kiusallinen hajuhaitta. Mikrobiliuos pitää viemärit puhtaana ja rasvakaivon tyhjennysväli harvenee. Suomessa valmistettu Biotroop-putkenhoitoaine hajottaa rasvaa, hoitaa putkistoja ja on ympäristöystävällinen valinta luonnollisen prosessinsa ansiosta.

 

Ravintola Löylyn rasvakaivo ja viemäriputkisto pysyvät puhtaina Biotroopin avulla

smartpipe-referenssit-asoy-pursimiehenkatu

Taloyhtiö päätti kokeilla SmartPipen tarjoamaa bakteeripohjaista putkenhoitomenetelmää. 1930-luvulla rakennetun talon putkistot videokuvattiin ja putket todettiin kuormittuneiksi. Nyt automaattinen annostelija syöttää putkistoon mikrobiliuosta, joka poistaa kaiken orgaanisen jätteen ja muodostaa suojaavan kalvon putkien pintaan pitäen ne puhtaina. Kiinteistön huoltokulut pienenevät ja putkiston elinkaari saadaan maksimoitua.

 

Helsingissä sijaitseva As Oy Pursimiehenkatu 11 siirsi SmartPipen putkenhoitomenetelmällä putkiremontin hamaan tulevaisuuteen

Strömsössä halutaan toimia luontoa kunnioittavasti. Yhteistyö SmartPipen kanssa sai alkunsa, kun huomattiin, ettei putkistojen kunto täytä annettuja vaatimuksia ja raja-arvot ylittyivät. Yhteistyön ansiosta putkistot voivat nyt hyvin ja Strömsön väki arvostaa, että putkistoja voidaan pitää kunnossa ekologisin menetelmin, luontoa kunnioittaen.

Lue lisää Strömsön ja SmartPipen yhteistyötä 

Suomen kärkigolfkeskuksiin kuuluvan Nordcenterin vastuullista hyvää toimintaa tukee SmartPipen ekologisen palvelukonseptin käyttöönotto. SmartPipen Nordcenterissä suorittamat rasvakaivon ja putkien kartoitus- ja tarkistuskuvaukset ovat osoittaneet tuotteen toimivuuden keittiöympäristössä.

Lue lisää Nordcenterin ja SmartPipen yhteistyöstä.

A-klinikkasäätiön kiinteistöpäällikkö Vesa Peräjärvi haluaa tuoda uudenlaisia innovaatioita ja ajattelua kiinteistönhoitoon, ja siihen SmartPipen mikrobiologinen tuoteinnovaatio sopii erinomaisesti. Se saattaa rasvanerotuskaivot parhaaseen lain edellyttämään toimintakuntoon vähentämällä viemäriin päätyvää orgaanisen jätteen määrää.

Lue lisää A-Klinikkasäätiön ja SmartPipen yhteistyöstä.

Kalankäsittelylaitos sijaitsee merenrannalla, kaukana asemakaavoitetusta alueista, joten kiinteistölle on jouduttu rakentamaan jäteveden pienpuhdistamo. Kalankäsittelyssä muodostuu valtavasti rasvaa, eikä kalastajien työ ole säännöllistä, joten rasvanerotuskaivon tyhjentämisen järjestäminen on hankalaa. Avuksi otettiin SmartPipen tarjoama kokonaispalvelu.

Lue lisää Pyhtään kunnan ja SmartPipen yhteistyöstä.

ISS:n tekninen asiakkuuspäällikkö Ari Ronkainen on todellinen kiinteistönhuollon konkari. Antoisinta Ronkaisen työssä on se, kun saa nähdä asiakkaat ja tilojen käyttäjät tyytyväisinä. Myös arvokkaasta kiinteistöomaisuudesta huolehtiminen on palkitsevaa. Yhteistyö ISS:n ja SmartPipen kanssa on sujuvaa ja auttanut pitämään viemäriongelmat poissa.

Lue lisää ISS:n ja SmartPipen yhteistyöstä.